Nieuws

PP-ZK

13-4-2022

Op 7 april 2022 is de Coöperatie Paramedisch Platform Zuid-Kennemerland formeel opgericht bij Krans Notarissen te Haarlem.
Hiermee is PP-ZK daadwerkelijk van start gegaan om haar paramedische achterban daadwerkelijk te dienen op het gebied van positionering en aanspraken binnen multidisciplinaire initiatieven rondom zorg en sociaal domein.
Daarnaast kunnen de activiteiten rondom bijdrage aan substitutie van zorg en Passende Zorg van de overheid daadwerkelijk invulling gaan krijgen.
 
Het bestuur wordt gevormd door: Ineke Schavemaker (voorzitter), Paul Metselaar (Penningmeester), Saskia van der Drift (secretaris) en Saskia van Bockel (algemeen bestuurslid). Romy Nijssen zal actief als adviseur participeren. Daarnaast blijft het kartrekkersteam actief betrokken als ondersteunende adviseurs van de organisatie.
Voor meer informatie over de organisatiestructuur klikt u hier

23-12-2021

Op 9 december 2021 vond de eerste achterbanbijeenkomst van het Paramedisch Platform Zuid Kennemerland plaats.
Meer dan 30 praktijken van alle disciplines (Dietethiek, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie en Oefentherapie) waren vertegenwoordigd.
 
In breakout rooms werden de specifieke problemen per wijk besproken en in een mooie discussie werden de mogelijkheden van het platform zichtbaar.
 
 Check hier de powerpoint presentatie

PP-ZK achterbanbijeenkomst DEF

Neem contact op

Nieuws